tirsdag 30. oktober 2012

megasjov teamdag!

I dag har vi hatt en litt annerledes dag på skolen, og det gjorde meg absolutt ingenting. Hehe. Vært mye hemmelighetskremmeri rundt denne dagen, og sent i går kveld fikk vi vite følgende:
- Pakk med varmt tøy
- Pakk med badetøy
- Pakk med skiftetøy (og da ha med ekstra sko/undertøy/sokker...alt!)

Ingen som visste hva vi skulle gjøre, men det var bare å gjøre som vi fikk beskjed om. Skulle smøre med oss matpakke til morgenmad, og blei stua inn i busser hvor vi blei kjørt i en time. Når vi kom frem fikk vi vite at vi skulle gå sammen i våre teams (alle elevene på skolen er delt opp i 7 teams, blandet fra alle linjene). Vi skulle løpe rundt på forskjellige poster, hvor det var mange teambuildingoppgaver.


Utsikten fra bussen så pretty much sånn her ut... savner den norske naturen!

Første post for oss var militærløype. Vi skulle klatre mange meter opp i luften, igjennom tuneller, hoppe fra stokk til stokk. Klartre opp bratte skrenter og hoppe rett ned på andre siden, and so on. Det var megafett! Vi hjalp hverandre til å forsene alle forhindringene, og vi hadde nøyaktig 18 minutter på å komme så langt vi klarte. Vi klarte å komme oss i mål på 16 minutter, så da var vi ganske klare for resten av dagen!


En liten del av løypa..

Neste post var å gå til stranda. Der skulle vi lage en krokodille av sand, og det vi ellers kunne finne på stranda. Greit nok deeet, men det var en liten tvist: man fikk ikke lov å snakke! Hehe. Men blei ikke Mr. Krokodille fin? :)


Når krokodilla var ferdig var det å løpe til neste post, som var golf. Her også med en liten vri. Man måtte golfe to og to! Haha. Det var ganske morsomt å se på, igrunn :p


Etter golfingen skulle vi skrive ned en positiv ting om hver av lagkameratene våre på et ark, også skulle man gjette hvem som hadde skrevet hva om hvem. En morsom oppgave, og jeg fikk kreativ x 5 fordi jeg nettopp hadde kommet med kampropet vårt. Hehe. Neste oppgave var stand-up paddle-board, hvor noen på teamet skulle ut og stå på brett på vannet, brette ut en presenning og så skulle vi kaste baller på presenningen. Greit vanskelig! Vinden førte de uti vannet langt unna der de skulle være, og de ble jo i tillegg bombandert med baller, så jeg syntes litt synd på de, igrunn.


En annen av de mest morsomme oppgavene var enda en samarbeidsoppgave, hvor man skulle løpe over forskjellige bruer over ett vann, og vi samlet poeng for å komme helt til start igjen. Jeg unnslapp vannet, men det var dessverre ikke alle som klarte det. Vi hadde to på teamet som plumpet utti!


Hehehehhee. Ukult!

Simon skulle hvertfall ikke tryne uti vannet en gang til hvertfall :p

Alle de forskjellige bruene. 

Og sånn ser man ut etter en dag i gjørme...
Jeg har hvertfall hatt det megafett i dag. Sånne oppgaver er midt i blinken for meg! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar