søndag 10. juni 2012

Skolebesøk!

Denne helga har det skjedd veldig masse. Tok SuperSpeed til Hirtshals på fredag, hvor vi kjørte til litt utenfor Aalborg og sov på et stutteri. Der prøvde jeg hester på formiddagen. Midt på dagen dro vi inn til Klarup Ridesenter. Det er dit jeg flytter med hest om ... 70(!!) dager! Det var utrolig stort og fint der. Flere ridebaner ute, og to store og fine ridehaller. Stallen var også veldig stor og luftig, og det likte jeg veldig godt!

Skolen var veldig stor. Tror nok vi kommer til å gå oss litt bort de første dagene :p Det var veldig mye fine fasiliteter det. De hadde tilogmed en egen kinosal! De hadde en stor spisesal, designrom, spillrom og andre rom med hundre sofaer i ;)

Internatet var et kapittel for seg selv. Utenpå ligna det på et rekkehus, og det gjorde det inni ogå. Det var en trappaoppgang med mange dører. Rommene var ikke spesielt store, men de var bygd sånn at man fikk sin egen lille "krok". Noen er heldige og får eget bad, andre er mindre heldige og må ned i den superskumle kjelleren. Den var litt sånn som man ser på skrekkfilm! Hehe. Lang korridor med maange dører. Der nede var det tørkerom, vaskerom, fellesdusj og et rom hvor alle hestejentene hadde kasta inn alt av hesteutstyr så man såvidt fikk åpna døra.

Alt i alt har det vært en finfin helg. Og jeg er supergira på å komme meg nedover!!

Stallen fra den ene siden.

Den ene utebanen. Ridehallen i bakgrunn. Til høyre er ridehall + bane nr. 2. Bak oss er inngangen til stallen ;)

Stallen fra andre siden.

Rideskolestallen :)

Stooor, fin og lys ridehall! :D
70 dager!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar